Mèdia 21/09/2012

Polèmica per un tuit de Russian Red

Selena Soro
2 min
Polèmica per un tuit de Russian Red

"Per què heu entès el contrari del que estic dient?", es va lamentar ahir la cantant Lourdes Hernández, més coneguda com a Russian Red (01) . L'artista -que ha agafat el seu nom d'un to de pintallavis- va colar-se entre els temes més comentats a Twitter per un desafortunat comentari: "La manera de combatre la falta de bellesa és estar extremadament prima", va escriure. Russian Red va intentar explicar-se, però al final va optar per tancar el seu compte. "No, no i no a l'anorèxia, per l'amor de Déu!" o "Volia dir que la bellesa és entendre's amb el cos. Deixar-se anar. La falta de bellesa és el contrari" van ser alguns dels últims missatges que va enviar als seus seguidors.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els tuitaires, però, no van desaprofitar l'ocasió per fer ús del seu enginy. "Sóc tan moderna que em faig dir Russian Red i voto el PP", deia un dels missatges, en referència a unes declaracions en què la cantant es confessava de dretes. "Trenco una llança a favor de Russian Red. No és fàcil mantenir el seny quan Wert diu públicament que li agrada la teva música", deia un altre.

Eugenia guanya la partida

Cayetana, la filla de Fran Rivera i Eugenia Martínez de Irujo (02) ,seguirà vivint amb la seva mare. El torero, que sol·licitava la custòdia de la nena després de deu anys, ha perdut la demanda que va interposar contra la seva exdona.

Tot i que la resolució és una mesura cautelar, no s'espera que la decisió final canviï, segons explica una font a Vanitatis. "És difícil que hi hagi un canvi radical, perquè les cautelars solen ser determinants", diu.

Nadons i més nadons

Robbie Williams (04) i Ayda Field s'estrenen aquesta setmana com a pares amb el naixement de Theodora Rose Williams, a qui diran Teddy . El cantant britànic ja va anunciar l'embaràs al març a través de Twitter: "Hola, amics, no us he explicat un secret. L'Ayda i jo serem pares aquest any! Ens en vam anar junts al llit i va funcionar!", va dir aleshores. Aquesta setmana, la dona de Fernando Sánchez Dragó , Naoko, també ha donat a llum el seu primer fill, a qui la parella ha batejat com a Akela. El nen, el quart fill per a Sánchez Dragó, va néixer "a casa, sense llevadora, sense ginecòleg ni medicalització", va explicar l'escriptor en una carta a El Mundo .

LiLo, més que reincident

L'actriu Lindsay Lohan (03) no n'aprèn. La policia l'ha detingut per "haver atropellat un home de 34 anys i haver-se fugat", segons van informar fonts del cos.

Fa sis mesos la protagonista de Tú a Londres y yo a California va posar fi al període de llibertat condicional a què estava condemnada per haver conduït sota els efectes de l'alcohol i per possessió de cocaïna.

stats