Mèdia 14/12/2011

Manel Fuentes, 'Polseres vermelles' i 'La Vanguardia' en català, Premis Nacionals de comunicació 2011

En la categoria de comunicació de proximitat s'ha reconegut la tasca de la Federació de Ràdios Locals, per la feina d'impuls de la comunicació radiofònica local; i en la de publicitat, Jose Ángel Abancéns

Ara
1 min
Manel Fuentes

BarcelonaManel Fuentes, en la categoria de ràdio; la sèrie de TV3 Polseres vermelles, en la de televisió, i La Vanguardia en català en premsa s'han erigit enguany com a Premis Nacionals de comunicació 2011. El portaveu del Govern, Francesc Homs, lliurarà els guardons el proper 22 de desembre a l’auditori del Palau de la Generalitat. En la categoria de comunicació de proximitat s'ha reconegut la tasca de la Federació de Ràdios Locals, per la feina d'impuls de la comunicació radiofònica local.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En el cas de Fuentes, s'ha distingit la seva trajectòria professional i la tasca que desenvolupa al capdavant d'El matí de Catalunya Ràdio, mentre que de Polseres vermelles s'ha tingut en compte que la producció arribarà al mercat nord-americà de la mà de Steven Spielberg. Pel que fa al diari de Godó, s'ha valorat la seva edició catalana.

El premi en la categoria de publicitat ha recaigut en Jose Ángel Abancéns, president de l’Associació Empresarial de Publicitat, i el d’internet, en Dídac Lee, emprenedor, conseller delegat del grup d’empreses tecnològiques Inspirit i membre de la junta directiva del Futbol Club Barcelona, com a responsable de noves tecnologies. Finalment, el Govern ha volgut reconèixer, en la categoria de telecomunicacions, la tasca duta a terme per diverses administracions per aconseguir que Barcelona sigui la seu de la Mobile World Capital.

Els premis van ser creats l'any 1999 amb motiu dels 75 anys del naixement de la primera emissió regular de ràdio a Catalunya.

stats