Televisió
Mèdia 05/07/2012

'Polseres vermelles' arriba dilluns a Antena 3

S'emetrà en sistema dual, de manera que serà possible seguir la sèrie en català

Ara
1 min

BarcelonaAntena 3 ja ha anunciat la data d'estrena de 'Polseres vermelles'. Serà dilluns vinent, dia 9, a les 22.30, i tal com ja s'havia avançat fa unes setmanes, la sèrie es veurà a través del canal principal del grup. La ficció, creada per Albert Espinosa i dirigida per Pau Freixas, s'emetrà doblada al castellà, però a través del sistema dual serà possible sentir-la en la versió original catalana.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Estrenada a TV3 a principis del 2011, aquesta sèrie protagonitzada per un grup de nens que viuen ingressats en un hospital va tenir un gran èxit d'audiència, especialment entre el públic jove, i aviat va començar a traspassar fronteres. El canal de pagament TNT ja va emetre la sèrie a finals de l'any passat, i també s'espera que la producció original arribi a un canal hispà dels Estats Units. A més, Steven Spielberg i Marta Kauffman –una de les creadores de 'Friends'– també en preparen una adaptació per al mercat nord-americà.

La segona temporada de 'Polseres vermelles' es començarà a rodar aquest mes i s'estrenarà a TV3 la propera temporada.

Podeu recuperar la primera temporada, un dels grans èxits dels darrers anys de Televisió de Catalunya, a la botiga de l'ARA.

stats