RECULL DE PREMSA
Mèdia 17/07/2011

"Neix 'El Punt Avui'", portada de les dues capçaleres catalanes que s'uniran

L'anunci de la nova capçalera fusionada entre 'El Punt' i l''Avui' centra bona part de l'atenció de les seves respectives portades. Els rotatius destaquen que a partir del 31 de juliol neix un nou diari "més potent i compromès"

Redacció
1 min
'Avui', 17 de juliol

BarcelonaLes portades d'avui destaquen per la seva heterogènia pel que fa a continguts. Tant El Punt com l'Avui destaquen en portada la fusió del pròxim 31 de juliol de les dues capçaleres. Amb una mateixa caixa a nivell de format, els dos diaris il·lustren com serà la portada del nou rotatiu.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Pel que fa a La Vanguardia La Vanguardi, obre amb unes declaracions del secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, que amb un ull posat en els resultats dels tests d'estrès, considera que "cal evitar que Europa ens intervingui". El rotatiu també destaca que "la venta ambulant desapareix del centre" de Barcelona.

El Periódico fa balanç del seu debat sobre la llei electoral. Els enquestats responen: "El Poder és nostre". La imatge de portada és del jugador del Barça, Gerard Piqué, acabant de gaudir de les vacances a Miami dos dies abans de tornar als entrenaments.

D'altra banda, tant La Razón com El Mundo emfatitzen les repercussions del cas Gürtel. "Rubalcaba calla sobre Camps perquè no li tregui el cas Faisà", diu El Mundo. Mentre que La Razón entrevista a Antonio Basagoiti, president del Partit Popular Basc, que declara "Rubalcaba s'ha menjat un faisà molt indigest".

Finalment, El País –de la mateixa manera que l'ARA– repassa els 75 anys des de l'aixecament de les tropes franquistes i ajunta dos soldats, un de franquista i un de republicà. El seu titular d'obertura és "La UE és planteja la compra massiva de deute per salvar Grècia".

stats