RECULL DE PREMSA
Mèdia 02/07/2011

'Público' destaca que es "desmantella la cúpula de la SGAE"

El diari mostra el perfil del president de l'entitat, 'Teddy' Bautista, en portada i ressalta que va ser reelegit en el càrrec fa només dos dies

Redacció
1 min
Público, 2 de juliol

BarcelonaL'escorcoll per part de la Guàrdia Civil a la Societat General d'Autors i Editors (SGAE) i detenció del seu president, l'excantant de Los Canarios 'Teddy Bautista' i vuit treballadors més, és el tema amb què obren bona part de les portades espanyoles.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El diari Público titula amb un sol tema gran en portada: "Desmantellada la cúpula de la SGAE", alhora que ressalta el perfil del seu president, reelegit en el càrrec fa només dos dies. Público també destaca un article de l'exdirector del rotatiu, Ignacio Escolar, titulat "La fi de la intimidació".

La resta de diaris de l'estat també destaquen la notícia en portada tot i que a Catalunya és la presa de possessió del nou alcalde de Barcelona, Xavier Trias, qui centra tota l'atenció. El Periódico titula "Trias dóna prioritat a la lluita anticrisi" mentre que La Vanguardia "L'alcalde Trias promet diàleg".

Pel que fa l'enfoc internacional. La premsa estrangera destaca la llibertat amb càrrecs però sense fiança per a l'exlíder del Fons Monetari Internacional, Dominique Strauss-Kahn (DSK). El diari francès Libération titula, "Afer DSK, segona part".

stats