PREMSA
Mèdia 19/02/2011

'El Mundo' pesca Tejero al metro

Els rotatius catalans coincideixen a destacar a les portades la fi de les caixes, la pugna Tura-Hereu i les revoltes al món àrab

Redacció
1 min
Portada d'El Mundo

BarcelonaLes dues portades de diaris més originals d'aquest dissabte són les dels rotatius espanyols El Mundo i La Razón.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Pel que fa al primer, reprodueix en portada una fotografia del militar colpista Tejero al metro de Madrid a pocs dies del 23F (aniversari de l'intent de cop d'Estat que va protagonitzar el 1981).

Per la seva banda, La Razón obre portada amb el titular "Gibraltar coloniza España", i ho justifica amb un mapa on explica que el govern autònom gibraltareny "anuncia oficialment l'expansió de les seves gasolineres a la cara est del Penyal davant de la passivitat del govern".

Les portades dels catalans

Els rotatius catalans coincideixen a destacar les primàries del PSC a Barcelona que avui enfronteran Hereu i Tura. També es fan ressò de la fi de les caixes d'estalvis arran de l'aprovació definitiva del sistema financer per part de l'executiu de Zapatero. Finalment, les revoltes al món àrab són protagonistes un dia més de l'obertura de la majoria de diaris.

stats