PREMSA
Mèdia 17/03/2011

La premsa esportiva, amb Éric Abidal

Un Abidal esperançat declara "Sortiré endavant" a la portada de l''Sport'

Redacció
2 min
Sport, 17 de març

BarcelonaLa premsa esportiva catalana es fa ressò avui de les mostres de suport i ànim que està rebent Abidal, el defensa francès del Barça, que avui se sotmet a l'operació d'extirpació del tumor que li van diagnosticar al fetge: "Sortiré endavant", a l'Sport, i "Abidal emociona", a El Mundo Deportivo, que afegeix una fotografia on es veuen els jugadors del Reial Madrid en el partit de la Lliga de Campions que van disputar ahir contra l'Olympique de Lió, en què al final del partit els dos equips van mostrar una samarreta amb el missatge "Ànims Abidal". Per la seva banda, a El 9 esportiu llegim "La força d'Éric", acompanyat d'una fotografia del defensa del Barça que ocupa bona part de la portada.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Més de la meitat de l'electricitat de Catalunya surt de les nuclears", publica l'Avui

El debat sobre l'energia nuclear i el futur de les centrals europees continua estant a l'ordre del dia, mentre la central nipona de Fukushima segueix sense control i el Japó es prepara per a una expansió de la radioctivitat. Les portades de la premsa d'avui incideixen en la desesperació japonesa i en l'èxode massiu que està patint el país. "Malmès el nucli de tres reactors" és el titular de El País, que afegeix que "l'ONU afirma que la situació al Japó és 'molt greu' i Estats Units alerta de nivell de radiació molt elevats". El Periódico mostra "Lluita a la desesperada" i destaca que l'aparició de l'emperador Aki Hito no fa esvair les crítiques per a la desinformació sobre la situació del país. La imatge d'un metge analitzant el nivell de radiació sobre el cos d'una persona, que ocupa bona part de la portada de l'Abc, és el teló de fons del titular "La lluita agònica al Japó". La Vanguardia publica "Èxode al Japó" i afegeix que bona part de la població abandona la capital i es dirigeix cap al sud del país.

L'anunci que "el Corredor Mediterrani serà operatiu el 2020" ocupa un lloc destacat a la portada d'El Periódico. L'ARA i La Vanguardia també tracten aquest tema en la portada d'avui. Per la seva banda, El Mundo destaca que nuclis "afins a Chacon busquen suport per promoure la seva candidatura" i l'ARA que "ningú frena Gaddafi", i afegeix que la passivitat dels EUA, la UE i l'ONU dóna ales al líder libi per liquidar l'oposició.

stats