TELEVISIÓ
Mèdia 26/03/2012

‘El Príncipe’, nova sèrie de Telecinco sobre el narcotràfic

El projecte, descartat en un principi i reprès ara per Mediaset, serà a l'estil de 'Sin tetas no hay paraíso'

Ara
1 min

BarcelonaEl grup Mediaset prepara una nova sèrie policíaca per a Telecinco. La ficció girarà al voltant de la lluita contra el narcotràfic i tindrà de fons una potent història d'amor, a l'estil de l'exitosa 'Sin tetas no hay paraíso'.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons ha avançat el portal especialitzat 'Fórmula TV', aquesta producció es titula de manera provisional 'El Príncipe', i tot i que l'acord amb la productora –que serà Plano a Plano– encara no està firmat, es preveu que quedi tancat en breu. La ficció se situa a la barriada El Príncipe Alfonso de Ceuta, una zona conflictiva i amb un alt índex de marginalitat.

Aquest nou projecte de ficció feia mesos que estava al calaix de Mediaset España. Inicialment, el grup l'havia descartat però ara –després d'alguns canvis– el reprèn. La primera vegada que es va saber de l'existència d'aquesta nova sèrie va ser l'octubre del 2011. En aquell moment, '20 minutos' va avançar que el protagonista de la ficció podria ser l'actor José Coronado, que aquest any ha guanyat el seu primer Goya amb 'No habrá paz para los malvados'.

stats