Televisió
Mèdia 23/05/2012

Protesta dels treballadors de TVE contra les retallades, que temen que afectin la plantilla

Reivindiquen la producció pròpia i el manteniment dels temàtics Clan i Teledeporte, produïts des de Sant Cugat

Ara
1 min

BarcelonaEls treballadors de TVE a Sant Cugat s'han concentrat aquest dimecres al matí en contra de les retallades pressupostàries de la televisió estatal i en defensa de la producció pròpia. Els empleats del centre de producció de TVE a Catalunya volen mostrar així "el seu rebuig a l'atac que està patint RTVE", i asseguren que "els fa por" que els ajustos puguin "afectar la plantilla".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Les reivindicacions dels treballadors inclouen la continuïtat de la desconnexió en català "com a signe d'identitat", el reforç de la seu catalana de TVE com a "centre de producció de programes", el manteniment dels canals Clan i Teledeporte, produïts des d'aquest centre i amenaçats per les retallades, i la defensa del "caràcter de servei públic de la seva feina".

En una nota feta pública aquest dimecres, els treballadors lamenten "l'absència del conseller de CiU" al consell d'administració de RTVE, Josep Manuel Silva, que va ser convidat a assistir a la concentració perquè "informés sobre el futur del centre".

stats