Mèdia 16/02/2012

'El Punt Avui' canvia de mans i l'empresari gironí Joaquim Vidal es converteix en l'accionista majoritari

El propietari de Televisió de Girona i dels supermercats Valvi hauria pagat el preu simbòlic d'un euro, segons els treballadors

Acn
1 min

GironaEl diari 'El Punt Avui' ha canviat de mans aquesta tarda i l'empresari gironí Joaquim Vidal s'ha convertit en el seu màxim accionista. Segons els treballadors, la venda del rotatiu s'hauria fet efectiva pel preu simbòlic d'un euro, tot i que la direcció només avança que s'ha venut pel "valor del passiu". Vidal, que és propietari de Televisió de Girona i de la cadena de supermercats Valvi, ha comprat el paquet majoritari d'accions, que fins ara pertanyia a l'empresari carni Joan Bosch.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El preacord de venda s'ha rubricat aquesta tarda i tindrà validesa jurídica d'aquí a un mes, perquè abans l'ha de ratificar la junta general d'accionistes. L'operació permetria que el vicepresident del diari, Joan Vall Clara, tornés a agafar les regnes de la direcció general.

La venda del diari arriba un mes després que s'hagi aplicat un ERO a les plantilles de Girona i Barcelona que ha suposat l'acomiadament de 49 treballadors.

stats