EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 14/05/2011

Quim Vila: "Si pogués, al mòbil hi tindria fins i tot el lavabo"

1 min
Quim Vila és músic i recentment ha publicat el disc Moltes gràcies .

Des de Nadal tinc un iPhone que vaig aconseguir després d'insultar els de Movistar. Després em va saber greu, però és que va ser una agonia aconseguir-lo! Els vaig amenaçar i tot! El volia perquè últimament he après a programar i faig programes de música per a iPhone i iPad. Això sí, ho faig de franc, perquè al cap d'una hora de tenir-lo, ja l'havia piratejat. S'han de fotre les multinacionals! Al mòbil ho tinc tot, i perquè no té lavabo, que si no també l'hi posaria. El faig servir molt, sobretot l'Skype, el WhatsApp, el Viber i el Tom-Tom. Però de vegades el tanco: és un exercici molt saludable!

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tinc Twitter i Facebook, però bàsicament els faig servir per a temes promocionals. Trobo que hi predomina massa el friquisme, i que la gent té vocació de Matías Prats (pare), de retransmetre-ho tot, i a mi m'és igual. A més, em posa malalt l'ortografia. Jo hi poso accents i eles geminades!

La tele la miro a la pantalla de l'ordinador, que és de 42 polzades i s'hi veuen tots els detalls. Però em fa molta mandra, la tele. Tinc un humor molt destraler, i penso que TV3 és molt carrinclona, i que les altres encara són pitjors. Jo crec que cultura, entreteniment i intel·ligència no són incompatibles, però mirant la tele sembla que sí. L'excepció són els partits del Barça i programes com el Polònia i el Crackòvia . A la ràdio hi escolto les notícies, però quinze minuts i prou.

stats