Televisió
Mèdia 16/02/2012

El consell d'administració de RTVE aprova el contracte per fer una minisèrie sobre Julio Iglesias

El vot de qualitat del president de torn, Josep Manuel Silva, va ser decisiu per desfer l'empat a cinc

Efe
1 min
Julio Iglesias serà el protagonista de la nova minisèrie que prepara TVE.

MadridEl consell d'administració de RTVE ha aprovat aquest dimecres el contracte per dur a terme una minisèrie de dos capítols sobre la vida del cantant Julio Iglesias, que tindrà un cost d'aproximadament 1,5 milions d'euros, segons fonts properes a aquest òrgan. A finals del 2011, el consell ja havia donat llum verda a la sèrie que, com ara, va dividir el consell.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La votació del contracte de la minisèrie ha tirat endavant gràcies al vot de qualitat del president de torn del consell, Josep Manuel Silva, que forma part de l'òrgan a proposta de CiU. Ell i els quatre consellers proposats pel PP van donar suport a la proposta de contracte, mentre que els altres cinc consellers –dos de proposats pel PSOE, un per IU, un per ERC i un per la UGT– s'hi van oposar. Davant l'empat a cinc vots, doncs, va ser el vot de qualitat del president de torn el que va fer decantar la balança.

Aquesta decisió del consell contrasta amb les mesures adoptades la setmana passada, quan, per estalviar uns cinc milions d'euros, es va acordar retallar fins a un 25% els sous dels principals presentadors de TVE.

stats