COMUNICACIÓ
Mèdia 01/03/2012

RTVE obté el 2011 uns beneficis de 29,5 milions d’euros

La corporació, que atribueix els resultats a la retallada en despeses, anuncia que podrà tornar capital al Tresor espanyol

Ara
1 min

BarcelonaRTVE ha tancat els comptes de l'exercici de 2011 amb un benefici de 29,5 milions d'euros, segons un avenç de la previsió de resultats presentat pel consell d'administració de l'ens. Aquestes dades, però, estan subjectes a la xifra definitiva que presentarà la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions (CMT) i a possibles recursos que poguessin plantejar-se. Si la corporació tanca finalment en positiu, els 29,5 milions d'euros permetrien a RTVE "la devolució de capital al Tresor i la constitució d'un fons de reserva", segons ha comunicat l'empresa pública.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

RTVE ha adjudicat els beneficis obtinguts a la retallada en despeses: la corporació ha estalviat 21,9 milions respecte al pressupost fixat prèviament, que era de 1.200 milions d'euros. En l'exercici de 2011, a més, RTVE ha ingressat 8,9 milions d'euros més que el pressupostat en relació amb els ingressos gestionats per l'ens.

Canvi de president de torn

En la reunió que el consell d'administració de RTVE ha mantingut avui s'ha escollit també el president de torn per al mes de març a proposta del PP, Jesús Andreu. El conseller substitueix així el proposat per CiU, José Manuel Silva.

Des de la dimissió el juliol passat d'Albert Oliart com a president de RTVE, el càrrec l'ocupen de forma rotativa els diferents consellers d'administració de la corporació.

stats