Mèdia 08/09/2012

RTVE relleva 11 directors territorials de televisió i ràdio

Javier Gomar serà el responsable del centre territorial de la ràdio pública al país valencià

Efe
1 min
Leopoldo González-Echenique serà el nou president de RTVE

MadridLes direccions dels serveis informatius de Televisió Espanyola (TVE) i Ràdio Nacional d'Espanya (RNE) han proposat el nomenament de nous directors de centres territorials de la corporació a Andalusia, Aragó, Astúries, Castella-la Manxa, Galícia, la Rioja, Múrcia, Navarra i País Basc. A més, s'han proposat també els nomenaments de dos nous responsables dels centres territorials de RNE a Cantàbria i al País Valencià.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Jeroni Fernández Pachón (1973), dirigirà el centre TVE a Andalusia com a prolongació d'una carrera professional lligada a TVE. Al centre de TVE d'Aragó estarà Jara Abella (1978), procedent d'aquest mateix centre, encara que va néixer a València. Patricia Álvarez Ramos dirigirà el centre d'Astúries, mentre que el centre TVE a Castella la Manxa serà responsabilitat de José Antonio Hernández de la Moya.

El centre de Galícia serà responsabilitat de Rafael Cid; el de La Rioja, de Cèsar Herrero Olmo; el de Múrcia, de Joan de Diós Martínez; el de Navarra, d'Alejandro Gonzalo, i el centre de TVE del País Basc estarà dirigit per Jorge Javier Sánchez Vicente.

Juan Carlos de la Fuente dirigirà el centre de RNE a Cantàbria i el centre de RNE al País Valencià serà responsabilitat de Javier Gomar. Els nomenaments seran signats la propera setmana pel president de la corporació pública, Leopoldo González Echenique.

stats