Mitjans locals
Mèdia 01/06/2012

Ràdio l'Hospitalet tanca avui, quatre dies abans de complir 30 anys

A mitjanit, coincidint amb la fi de les emissions, els treballadors es concentraran davant de l'emissora i l'acomiadaran encenent espelmes

Ara
1 min

BarcelonaEls treballadors de la ràdio municipal de l'Hospitalet de Llobregat acomiadaran l'emissora aquest divendres a la nit, just quan deixi d'emetre després de pràcticament 30 anys: l'aniversari s'hauria celebrat el proper dimarts, 5 de juny. A les 22.00, coincidint amb l'inici de l'últim programa, l'esportiu 'Temps afegit' –que avui s'allargarà una hora més de l'habitual, fins a les 00.00–, començarà una concentració dels treballadors al davant de la seu de la ràdio. Posteriorment s'encendran espelmes que se situaran al voltant de tot l'edifici, en un "acte modest de dol i comiat" i en "una espècie de tribut al servei públic que, a vegades millor i a vegades, pitjor", ha ofert l'emissora durant prop de 30 anys. A l'acte hi estan convidats tots els oients i veïns de l'Hospitalet.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La decisió de tancar la ràdio aquest divendres es va confirmar la setmana passada, i forma part d'un nou pla de mitjans públics aprovat pel consistori després de mesos de debats. De totes maneres, el tancament no serà 100% definitiu, ja que a partir de l'octubre, quan reobri el canal de televisió –amb 25 minuts diaris d'informació– es tornaran a oferir transmissions radiofòniques esportives, si bé no seran a través de la FM, sinó per TDT i per internet.

stats