Ràdio
Mèdia 22/03/2011

Som Ràdio tanca per problemes econòmics

L'emissora fa públic que diumenge cessaran les seves emissions en un comunicat en què denuncia la manca de suport econòmic i institucional

Redacció
1 min
El logotip de Som Ràdio

BarcelonaSom Ràdio, l'emissora posada en marxa el passat estiu pel grup Som i que defensava posicions independentistes, tancarà aquest diumenge. Així ho ha anunciat avui la mateixa cadena en un comunicat a la seva web, en què critica durament el PSC –a qui titlla de Partit Feixista de Catalunya– i en què denuncia "sabotatges del senyal, amenaces de tancament, denúncies, multes impagables i falta de suport econòmic en general", fet que ha portat l'emissora a "la total descapitalització".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons aquesta nota, les emissions, tant a través de l'FM com per internet, s'acabaran "el proper diumenge 27 de març a les 00.00 hores", després de tot just set mesos de l'estrena, que va tenir lloc, en període de proves, el 31 d'agost, i de forma regular el 9 de setembre. Des de llavors, Som Ràdio havia mantingut un missatge marcadament favorable a la independència de Catalunya, "amb una pluralitat mai vista en els mitjans de comunicació del nostre país", segons afirma el mateix comunicat.

stats