Comunicació
Mèdia 24/04/2012

Ramon Rovira va declinar dirigir TV3 per l'oposició interna

L'actual director de comunicació de Banc Sabadell assegura que també hi ha una "majoria silenciosa" que li donava suport per al càrrec però que no va sortir en defensa seva

Ara
1 min
Rovira va estar treballant a TV3 durant dues dècades abans de marxar a Banc Sabadell.

BarcelonaEl periodista Ramon Rovira, actual director de comunicació de Banc Sabadell, ha explicat en una entrevista a 'El món a RAC1' que no hauria pogut fer a la cadena pública catalana "el que hi volia fer" pels "pals a les rodes" que va preveure tan bon punt va sonar el seu nom. Rovira ha lamentat que, "des del minut zero", hi va haver "oposició dins de la casa" i també comentaris "des de l'anonimat de la xarxa" que evidenciaven una "gran manca de complicitat". Malgrat les veus en contra d'ell com a director de TV3, també entén que hi havia una "majoria silenciosa" que li donava suport, però que no feia cap pas endavant per defensar la seva vàlua per al càrrec.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Des del seu punt de vista, calia teixir una "gran complicitat" per poder dirigir la televisió pública catalana, cosa que ell va veure improbable. Per aquest motiu, Rovira assegura: "Jo, allí dintre, no hi podia fer el que volia fer". Entre els condicionants que ha deixat clar que va posar per anar-hi ha esmentat que "no hi hauria acomiadaments".

Rovira també ha explicat que li feia "il·lusió", que li va "costar convèncer-se" i que volia treballar "amb gent de la casa" des de la direcció.

stats