EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 01/04/2011

Raquel Aturia: "Escric poc al Facebook; la vida privada és privada"

1 min
Raquel Aturia presenta Parlar per parlar a Ràdio Barcelona.

Des del Nadal tinc un iPhone 4. Fins llavors tenia un Nokia, però els meus amics que tenien iPhone estaven tan contents i hi trobaven tants avantatges que vaig pensar que m'ajudaria tenir-ne un. I la veritat és que estic supercontenta! Hi tinc el correu, el Facebook, el WhatsApp, alguns jocs i les aplicacions de diaris digitals, ràdios i cadenes de televisió. Amb tot això, últimament ja el faig servir més per a totes aquestes coses que per parlar, és una passada! Amb els amics que també tenen WhatsApp ens passem tot el dia dient-nos coses.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Fa un mes que tinc Twitter, i de moment només hi he entrat quatre vegades i encara no hi entenc gaire. Crec que m'haurien de fer algun curset accelerat. Al Facebook, en canvi, fa un parell d'anys que hi sóc. Primer el tenia tancat, però vaig decidir fer-lo públic per convertir-lo en una via de contacte virtual amb els oients del programa. De totes maneres, no escric gaires coses al mur. Hi tinc uns 1.500 amics, però la vida privada és la vida privada. Ja em fa il·lusió això de retrobar gent que fa temps que no veig, però crec que no cal que els expliqui segons quines coses.

Tinc poc temps per mirar la tele. Segueixo les notícies a l'hora de dinar, i quan arribo a casa a la matinada em poso alguna sèrie per baixar les revolucions. La ràdio l'escolto molt. Ja fa temps que el meu requisit quan compro un mòbil és que tingui ràdio.

stats