Barça
Mèdia 27/05/2011

Els jugadors del Barça “Fan por!”, a la portada de l''Sport'

El diari esportiu diu que les estrelles del Barça espanten al Manchester. Alex Ferguson podria reforçar el centre del camp per intentar frenar-los. La desena copa de l'era Guardiola s'albira a la portada de 'El Mundo Deportivo'

Redacció
1 min
Sport, 27 de maig

BarcelonaMàxima expectativa a poc més de 24 hores per la final de la Lliga de Campions. Les portades dels esportius catalans no parlen d'altra cosa i l'optimisme es cola, irremeiablement, en els seus titulars.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'Sport titula “Fan por!” i diu que les estrelles del Barça espanten al Manchester. El diari afegeix que Alex Ferguson, el tècnic anglès, podria reforçar el centre del camp per intentar frenar els homes de Guardiola.

El Mundo Deportivo exclama “A per la desena!” i diu que Guardiola vol que el Barça sumi el seu desè títol amb ell a la banqueta. El diari afegeix una fotografia d'alguns dels membres del Dream Team que van guanyar la primera copa d'Europa el '92 i reprodueix les seves paraules d'elogi cap a l'equip actual, “Sou els millors”.

El 9 esportiu diu “Saben com fer-ho” i afegeix les declaracions de Xavi i Villa, que diuen “Jugarem com sempre, no sabem fer-ho de cap més manera” i “Hem de tenir la pilota tant de temps com puguem”.

A la premsa esportiva de Madrid, la Champions té un protagonisme secundari. L'As diu “El Barça arrasa a les apostes de la final” però afegeix que el Manchester confia en Chicharito i reprodueix les paraules del jugador de l'equip anglès, que diu “No tinc l'ambició de ser Messi”. El Marca hi dedica un titular relegat a la part inferior esquerra de la portada i diu “Optimisme en l'expedició del Barça”.

stats