Recull de premsa
Mèdia 16/05/2011

"Hereu recupera terreny però CiU i PP sumen", segons 'El Periódico'

El diari publica les dades d'un sondeig segons el qual Trias obtindria 14 regidors, davant els 12 del PSC i els 7-8 del PP. L'escàndol sexual del director de l'FMI i la manifestació en favor d'un canvi polític i social convocada arreu de l'Estat espanyol són els dos temes destacats a les portades

Redacció
2 min
El Periódico, 16 de maig

BarcelonaEl Periódico obre l'edició d'avui dilluns fent públiques les dades d'un sondeig que donarien una victòria ajustada a Trias en els comicis municipals. Segons el diari, Trias obtindria 14 regidors, davant els 12 del PSC i els 7-8 del PP, que seria la tercera força. Les dades també indicarien que el candidat convergent és el més ben valorat i la gestió municipal rep un aprovat just. La Razón també publica les dades d'una enquesta de NC Report segons les qual el PP obtindria la majoria absoluta a tots els seus feus. El diari afegeix que el PPC pujaria dos punts a Barcelona i podria tenir la clau de l'alcaldia.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'escàndol sexual del director de l'FMI és el titular d'obertura de bona part dels rotatius catalans i espanyols. La Vanguardia diu “Sisme polític a França per l'arrest de Strauss-Kahn”, El Periódico “Un escàndol sexual fulmina Strauss-Kahn”, El Páis “Strauss-Kahn s'enfronta a vint anys de presó per agressió sexual” i l'ARA titula “L'escàndol que sacseja política i finances”.

L'altre titular destacat a les portades d'avui l'ofereix la manifestació en favor d'un canvi polític i social convocada ahir arreu de l'Estat espanyol a través de les xarxes socials. El País mostra una imatge amb un grup de joves i diu “Els indignats surten al carrer”. El Mundo titula “Milers de persones citades a través d'internet coregen 'no els votis'”, Público “Els indignats es manifesten a 50 ciutats contra les retallades socials” i l'ARA “Les xarxes socials omplen el carrer de manifestats per la 'democràcia real'”.

La Vanguardia i El País també destaquen els 14 morts palestins a mans de l'exèrcit israelià en territori fronterer, en les manifestacions amb motiu del 63è aniversari de l'Estat palestí.

stats