Recull de premsa
Mèdia 17/05/2011

"DSK, de la suite a la presó", a la portada de 'La Vanguardia'

El dictamen de presó sense fiança per delicte sexual pel director del Fons Monetari ocupa les portades de tota la premsa. L'aprovació del rescat econòmic de Portugal i el moviment de continuïtat de la manifestació del 15-M són els altres titulars destacats

Redacció
2 min
La Vanguardia, 17 de maig

BarcelonaLa imatge del director de l'FMI, Dominique Strauss-Kahn, assegut a la banqueta dels acusats del Tribunal Penal de Manhattan, esperant per prestar declaració, ocupa les portades de tota la premsa avui dimarts. El dictamen de presó sense fiança per delicte sexual pel director del Fons Monetari, emès per una jutgessa de Nova York, Melissa Jackson, genera titulars com “DSK, de la suite a la presó” a La Vanguardia, “Poderós entre reixes” a El Periódico, “La caiguda de DSK” a l'ARA, “A la garjola” a Público, “La jutgessa no creu a Strauss-Kahn” a El Mundo i “No hi ha rescat per a Strauss-Kahn” a La Razón.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En absència del director general del l'FMI, els ministres de Finances de la zona euro van aprovar ahir el rescat de Portugal, l'altre titular destacat a la premsa d'avui. El País diu "L'Eurogrup aprova 78.000 milions per al rescat de Portugal" i La Razón “El govern espanyol prestarà 3.200 milions a Portugal”.

La manifestació de diumenge a la tarda convocada des de les xarxes socials pel moviment social “Democràcia Real Ja” encara té alguns destacats a les portades d'avui. El País titula “El moviment 15-M alarma l'esquerra”, Público diu “L'esquerra busca convèncer els indignats” i El Periódico es pregunta “Qui era qui” a la manifestació.

El pols Hereu-Trias centra bona part del protagonisme en la campanya per les municipals del 22-M. El País diu “Hereu busca el cos a cos amb Trias” i La Vanguardia titula “L'espantall de la por al PP torna a ser l'eix de campanya”, i afegeix que Hereu i Trias alerten contra el discurs dels populars sobre immigració.

stats