Recull de premsa
Mèdia 16/06/2011

La premsa catalana titlla d'“indignants” els fets del parc de la Ciutadella

Els rotatius catalans dediquen la portada íntegrament al setge dels 'indignats' ahir al Parlament, amb titulars curts però contundents. La crisi del deute grec i els dubtes de la UE sobre el rescat econòmic del país són l'altre titular destacat a la premsa espanyola

Redacció
1 min
Avui, 16 de juny

BarcelonaLes portades de la premsa catalana d'avui dijous tenen com a denominador comú la fotografia d'Artur Mas i Núria de Gispert arribant al Parlament en helicòpter, acompanyada de titulars curts i contundents. La Vanguardia, l'Avui i totes les edicions d'El Punt han escollit la paraula “Indignant” per qualificar el setge als diputats catalans que ahir van protagonitzar alguns dels manifestants. El Periódico titula “Assetjats” i l'ARA “#aixíno”, posant de relleu l'ampli debat que l'actitud d'alguns manifestants va engegar a Twitter. Els diaris dediquen els editorials a reflexionar sobre la manca de democràcia que es va palpar ahir amb les accions increpadores que van protagonitzar alguns indignats.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La premsa espanyola també es fa ressò de la protesta catalana amb titulars més explicatius però igual de punyents. El País diu “Grups radicals bloquegen amb violència el Parlament”, El Mundo “Els indignats creuen la 'línia vermella' i agredeixen els polítics” i l'ABC “Atac a la democràcia”. Público diu “El 15-M es desmarca dels violents” i La Razón, que hi dedica la portada íntegrament, titula “Democràcia segrestada”.

La crisi econòmica grega continua generant titulars destacats avui dijous. El País diu “Els dubtes de la UE sobre el rescat a Grècia castiguen els mercats”, El Mundo afegeix que “Papandreu fracassa en l'intent d'aconseguir un govern d'unitat” i Público assenyala que el primer ministre grec “Canvia el govern per afrontar el rescat”.

stats