Resum de titulars
Mèdia 06/04/2011

“Desena a la vista!”, a la portada de l''As'

La premsa esportiva de Madrid veu la desena Lliga de Campions a prop després que el Reial Madrid guanyés l'anada de quarts de final al Tottenham amb un contundent 4-0

Redacció
2 min
As, 6 d'abril

BarcelonaEl Reial Madrid va encaminar el seu pas cap a semifinals de la Lliga de Campions ahir a la nit, després de guanyar el Tottenham per 4-0 al Bernabéu. Avui, la premsa esportiva de Madrid veu el seu equip campió del trofeu. L'As diu “Desena a la vista” i el Marca “L'hora de la desena” i “l'equipàs de 'Manolazo'”, fent referència al jugador Adebayor, que va marcar els dos primers gols de la nit.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tota la premsa catalana obre la portada d'avui dimecres amb la supressió del controvertit impost de successions. El Periódico és el que hi dedica més espai, titulant “La guerra de successions”, i afegint que Catalunya deixa d'ingressar 102 milions. El diari també diu que CIU reforma l'impost amb el PP i que el PSC adverteix que no votarà els pressupostos. La Vanguardia diu “Mas suprimeix l'impost de successions als 100 dies”, l'Avui “Mas compleix i elimina l'impost de successions” i l'ARA “Els socialistes deixen sol Mas”, afegint que el PSC es distancia de CIU per la rebaixa de successions.

La premsa espanyola continua centrant el seu punt d'interès en la crisi interna de la cúpula socialista andalusa. El País diu “La jutge del 'cas dels ERO' dóna un ultimàtum al president Griñán” i afegeix que tres dimissions més engrandeixen la crisi en el govern andalús. L'ABC diu “La jutge exigeix a Griñán que doni ja les actes de l''EROgate'”, El Mundo, “La Junta va donar contractes per 5,9 milions a socis d'Iván Chaves” i La Razón, “Chaves i Griñán van donar una subvenció il·legal a l'aconseguidor dels ERO”.

Altres titulars que trobem a les portades d'avui són “Els col·legis de metges creuen que el model sanitari perilla” a El Periódico, “Europa estudia si s'ha de repartir els refugiats” a l'Avui, les declaracions de Dominique Strauss-Kahn, director de l'FMI, dient “No crec que Espanya necessiti cap tipus d'ajuda financera” a El País i “Itàlia jutja Berlusconi pel Rubygate” a l'ARA.

La premsa també destaca alguns titulars relacionats amb el sector del turisme. El Periódico diu “Els barcelonins es reconcilien amb els turistes”, l'ARA, “Tants turistes com catalans”, i afegeix que Barcelona bat el rècord de visitants el 2010, amb 7,1 milions”, i La Vanguardia, “El Govern derogarà el decret del tripartit sobre apartaments turístics”.

El concert del cantant Justin Bieber aquesta nit al Palau Sant Jordi també genera alguns titulars a les portades. La Vanguardia diu “Justin Bieber omplirà el Sant Jordi d'adolescents” i El Periódico, “Justin Bieber, el primer ídol de les xarxes socials”.

stats