Recull de premsa
Mèdia 10/07/2011

'El Punt' diu “L'esperit (del 10-J) es manté intacte”

La premsa catalana destaca la manifestació per la independència ahir a Barcelona i la seqüela del 10-J de fa un any. El discurs de Rubalcaba com a candidat oficial de la llista socialista encapçala bona part de les portades dels diaris

Redacció
1 min
El Punt, 10 de juliol

BarcelonaLa manifestació per la independència ahir a Barcelona i la seqüela del 10-J de és el titular destacat a part de la premsa catalana. El Punt titula “L'esperit es manté intacte”, l'Avui es pregunta “10-J: Un any després, què?” i, amb un titular similar, l'ARA afegeix que el sobiranisme creix i marca l'agenda política.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El primer discurs de Rubalcaba com a candidat oficial a les eleccions generals encapçala bona part de les portades. El País “Rubalcaba assumeix el lideratge socialista amb un ampli programa de reformes”, El Mundo “Rubalcaba crearà llocs de treball amb un tribut sobre la banca”. Público es val de l'etiqueta a Twitter “#fórmulaRubalcaba” i cita les reforma del sistema electoral i la taxa sobre els beneficis de la banca com a mesures principals proposades per Rubalcaba. Per la seva banda, La Razón contraposa les 'R' dels cap de llista socialista i popular i diu “Rubalcaba: recessió i retallades / 'R' de Rajoy: recuperació i reformes”. En la mateixa línia, l'Abc diu “Rajoy ofereix regeneració enfront del gir radical de Rubalcaba”. A la premsa catalana, El Periódico titula “Gir a l'esquerra” i La Vanguardia diu “Rubalcaba diu adéu a les idees i l'estil de Zapatero”.

stats