Recull de premsa
Mèdia 10/05/2011

"Passió per Wembley, 96.267 peticions d'entrades", a la portada de l''Sport'

Avui es fa el sorteig de les entrades per a la final de de la Lliga de Campions, que enfrontarà el Barça i el Manchester United. La demanda d'entrades dels socis del Barça supera la de les dues edicions anteriors. La votació pel fons de competitivitat, el judici pel cas Tous i Bildu són els tres temes destacats a les portades d'avui dimarts

Redacció
2 min
Sport, 10 de maig

BarcelonaAquest matí se sabran els afortunats que acompanyaran el Barça a la somniada final de Champions a Wembley. A partir de les 10.00 hores el club farà el sorteig de les 16.415 entrades que pertoquen als aficionats blaugranes. La demanda d'entrades dels socis del Barça per a la final d'enguany ha superat amb escreix la de les dues edicions anteriors. L'Sport titula “Passió per Wembley” i afegeix que s'han registrat 96.267 peticions. El Periódico també obre l'edició d'avui dimarts fent-se ressò d'aquesta elevada demanda i diu “La Champions desafia la crisi”, i afegeix que per a la final de París del 2006 es van sol·licitar 72.680 entrades i per a la de Roma del 2009 la xifra registrada va ser 57.262.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La votació que es farà avui al Congrés sobre el fons de competitivitat (1.450 milions d'euros) que el govern espanyol deu a Catalunya és un dels temes centrals a les portades catalanes. La Vanguardia diu “El PSC farà pinya amb el PSOE perquè Salgado no pagui el fons” i El Periódico “Entre el PSOE i la paret”. El País també en fa un titular i diu “CiU acorrala el PSC en el Congrés amb la moció sobre el fons de competitivitat”.

El judici contra Lluís Coromines sobre el cas Tous que va començar ahir també genera alguns titulars destacats als rotatius catalans. El Periódico diu “El cas Tous i la legítima defensa”, l'ARA “El jurat popular del cas Tous, observat en lupa” i La Vanguardia “Un jurat veurà si el gendre dels Tous va actuar en defensa pròpia”.

La llum verda a Bildu per presentar-se a les eleccions municipals del 22 de maig continua generant controvèrsia. El Mundo diu “Els altres 5 jutges del TC posen a la picota els 6 pro Bildu”, l'Abc "Bildu obre la guerra al TC" i l'ARA “Bufetada del TC al Suprem”, i afegeix que el Constitucional l'acusa d'haver tombat Bildu per una “simple sospita”. Per la seva banda, La Razón diu “Bildu presenta el seu pla d'annexió de Navarra al País Basc que li va demanar ETA”.

Algunes edicions també recullen les repercussions de la crisi econòmica grega. La Vanguardia diu “La nova patacada grega castiga borsa i deute”, l'Abc "La nova crisi grega amenaça de contagiar Espanya" i El País “Merkel acudeix a Brussel·les per l'agreujament de la crisi grega”.

stats