Recull de premsa
Mèdia 09/05/2011

“La marca Barcelona es consolida al món”, a la portada de 'El Periódico'

El diari obre l'edició d'avui revelant les dades d'un estudi d'Esade segons les quals la ciutat guanya pes com a referent cultural, turístic, educatiu i financer a Europa, Amèrica i Àsia. La proximitat del Barça de fer-se amb el títol de Lliga i els enfrontaments entre coptes i musulmans a Egipte són dos dels titulars destacats a les portades de la premsa

Redacció
2 min
El Periódico, 9 de maig2

BarcelonaEn plena campanya electoral per les municipals del 22 de maig, El Periódico obre la portada d'avui destacant les dades d'un estudi realitzat per l'escola de negocis Esade, segons les que Barcelona consolida la seva marca al món. L'estudi, realitzat a Europa, Amèrica i Àsia, determinaria que la capital catalana ha guanyat pes com a referent cultural, turístic, educatiu i financer.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La victòria del Barça contra l'Espanyol, que el situa a només un punt de fer-se amb la Lliga, ocupa les portades de la premsa catalana amb imatges dels jugadors del Barça celebrant els dos gols anotats ahir. La Vanguardia diu “La Lliga, gairebé al sac” i, amb titulars molt similars, l'Avui diu “La lliga, a un punt”, l'ARA “El primer títol, a un punt” i El Periódico “A punt”. El País també dedica un espai destacat a la victòria de l'equip blaugrana i diu “Barça: la Lliga, a un punt”.

Els enfrontaments entre coptes i musulmans al Caire és l'altre titular destacat a les portades. El País diu “La violència religiosa s'intensifica a Egipte”, La Vanguardia “La violència religiosa enterboleix la transició a Egipte”, l'Avui “Lluita religiosa mortal a Egipte” i l'ARA “La violència entre coptes i musulmans causa 12 morts al Caire”.

Les eleccions del 22 de maig generen titulars diversos a les edicions d'avui. El País destaca les declaracions de José Maria Aznar i Felipe González i titula “Els ex presidents escalfen la campanya amb acusacions sobre ETA”. La Vanguardia també cita l'ex dirigent popular a la portada i diu “Rajoy ignora Bildu i Aznar en censura la legalització”. Público cita les paraules de Zapatero i diu “L'esquerra avisa que està en joc l'estat del benestar” si guanya les eleccions el PP i La Razón diu “ETA exigirà al govern espanyol que apropi els presos del País Basc després de les eleccions”. El Periódico i l'ARA es centren en les municipals catalanes i titulen “Catalunya a través de la batalla per BCN” i “CiU insisteix a furgar en l'herència del tripartit”.

stats