Recull de premsa
Mèdia 24/05/2011

Messi sent que “Guanyarem” a la portada de l''Sport'

El crac argentí diu que jugarà la final “com si fos el meu últim partit”. Els pactes postelecorals a Catalunya, amb CiU com a peça clau, i la pressió del PP per avançar les eleccions generals a l'Estat espanyol, són els dos temes destacats a les portades d'avui dimarts

Redacció
2 min
Sport, 24 de maig

BarcelonaL'Sport obre l'edició d'avui evocant les paraules de Leo Messi i diu “Sento que guanyarem” i “Jugaré la final com si fos el meu últim partit”. El crac argentí ocupa tota la portada en una imatge on apareix vestint una samarreta llegendària del club blaugrana, sosté amb una mà la reproducció d'una pilota de futbol antiga i té al costat una de les copes de Champions aconseguides pel club. El diari afegeix que Messi vol entrar a la llegenda del Barça.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La ressaca postelectoral omple les portades de la premsa d'avui dimarts. En els diaris catalans, els pactes entre partits, amb CiU com a peça clau, generen la majoria de titulars. La Vanguardia diu “CiU dubta entre PP i PSC per bastir aliances”, l'ARA “Les cartes de CiU” i El Periódico “CiU pactarà a dreta i esquerra” i afegeix que Duran només descarta aliances amb Plataforma per Catalunya. L'Avui, per la seva banda, destaca la dimissió de la cúpula d'ERC i titula "Esquerra obre la caixa dels trons".

A la premsa de Madrid, la pressió del PP per avançar les eleccions generals a l'Estat espanyol i la tensió interna de la cúpula socialista centren l'atenció de tots els diaris. El País encapçala la portada amb el titular “Càrrecs del PSOE demanen a Rubalcaba i Chacón un pacte que eviti primàries” i afegeix en un titular secundari la petició de Rajoy d'eleccions anticipades, al·legant que “El govern espanyol no està en condicions” de continuar governant. Público diu "Del daltabaix... a l'eufòria" i afegeix que "Un PSOE noquejat afronta les primàries" mentre "El PP demana altra vegada eleccions anticipades". La Razón diu “Guerra fratricida en el PSOE” i afegeix que “Més d'un milió de votants del PSOE van escollir el PP” en aquests comicis. El Mundo diu “Zapatero ignora la patacada i s'atrinxera en els seus plans” i l'Abc “Rajoy demana pas”.

Aguns diaris catalans també dediquen un titular a la tensió PP-PSOE. La Vanguardia diu “Rajoy colla Zapatero per fer eleccions ara” i El Periódico titula “Màxima pressió” i afegeix que alguns barons socialistes demanen a Zapatero que no s'esgoti la legislatura.

stats