Recull de premsa
Mèdia 01/06/2011

“El Govern desafia Madrid amb el pressupost”, a la portada de l''Avui'

Els comptes presentats ahir per l'executiu català comparteixen protagonisme a les portades amb l'exculpació dels cogombres espanyols com a portadors del bacteri 'E. coli'

Redacció
2 min
Avui, 1 de juny

BarcelonaEls pressupostos de la Generalitat presentats ahir per l'executiu català és el tema d'obertura a totes les portades de la premsa catalana. L'Avui diu “El Govern desafia Madrid amb el pressupost” i, amb un titular molt similar, El Periódico afegeix que els ingressos de la Generalitat baixen als nivells del 2006, abans que s'iniciés la crisi. L'ARA diu “Mas dobla el dèficit permès per retallar menys” i La Vanguardia titula “Comptes de xoc” i afegeix que Mas redueix la despesa un 10%. El País també s'hi refereix i diu “La Generalitat retalla en 2.680 milions els seus pressupostos” i La Razón titula “La Generalitat desafia el govern espanyol" i afegeix que "presenta un pressupost que dobla l'objectiu del dèficit”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els comptes del Govern comparteixen protagonisme a les portades catalanes amb l'absolució dels cogombres espanyols com a origen del brot d'E. coli, que és el tema d'obertura de bona part de la premsa espanyola. El Periódico titula “No eren els cogombres”, La Vanguardia diu “la sensació de desgavell s'escampa i el bacteri fa dues víctimes més” i El País afegeix que Brussel·les estudia mesures per a compensar els agricultors. Amb un punt de vista més contundent, La Razón titula “La conspiració del cogombre”, El Mundo diu “El camp culpa el govern espanyol de la crisi del cogombre” i l'Abc afegeix que la paràlisi de l'executiu espanyol provoca que el sector hortofructícola pateixi un càstig injust durant cinc dies per una falsa acusació de contaminació.

El País i La Vanguardia també destaquen a la portada el trasllat a la presó de l'Haia de l'exgeneral serbobosnià Ratko Mladic.

stats