Recull de premsa
Mèdia 15/06/2011

'El Periódico' diu que els 'indignats' estan “Fora de lloc”

La concentració d''indignats' davant del Parc de la Ciutadella per impedir el ple del Parlament encapçala les portades de la premsa catalana. El triomf del Regal Barça, campió de l'ACB, i l'encallament del TC són els principals arguments de portada avui dimecres

Redacció
2 min
El Periódico, 15 de juny

BarcelonaLa concentració d'indignats ahir al vespre davant del Parc de la Ciutadella per impedir el ple del Parlament encapçala les portades de la premsa catalana. El Periódico titula “Fora de lloc” i afegeix que els mossos blinden el parc urbà per garantir el funcionament democràtic. L'Avui diu “Parlament blindat”, La Vanguardia afegeix que “Interior permet que els indignats passin la nit concentrats davant del parc” i l'ARA assenyala que la xifra de concentrats rondava els “2.000”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els rotatius de Madrid també se'n fan ressò amb titulars com “Els indignats rodegen el Parlament” a El País i "La protesta a Barcelona obliga a tancar la Ciutadella perquè volen boicotejar el ple” a La Razón.

La crisi al si del Tribunal Constitucional és un dels principals arguments de portada a bona part de la premsa espanyola. La Razón diu “El TC acumula més de 350 recursos d'inconstitucionalitat sense resoldre” i afegeix que el balanç del seu treball evidencia que no compleix amb les funcions atorgades per la carta magna. El País titula “PSOE i PP s'enroquen malgrat el repte llançat pel Constitucional”. Des d'una òptica oposada, Público diu “PSOE i PP reaccionen” i La Vanguardia li dóna la raó amb el titular “Rubalcaba i Trillo negocien per desencallar la renovació del TC”. El diari català afegeix que Bono fixa el 30 de juny com a data límit per pactar l'alt tribunal.

L'escridassada que va rebre l'alcalde de Madrid, Alberto Ruíz-Gallardón, davant les portes de casa seva i la crisi del deute grec, al llindar de l'abisme, són els altres dos titulars d'obertura o destacats als rotatius espanyols.

El Barça, l'únic que pot fer parlar català l'Sport i SportEl Mundo Deportivo

Els dos diaris esportius titulen “Campions”, seguint la mateixa estratègia utilitzada fa just un mes, durant la celebració de la Lliga aconseguida per l'equip de Guardiola.

La premsa generalista catalana també dedica un titular al nou triomf blaugrana i s'hi pot llegir “El Barça recupera l'hegemonia a l'ACB” a El Periódico, “El Regal allarga l'eufòria blaugrana” a La Vanguardia, “El Barça suma la setzena lliga blaugrana” a l'Avui i “Campions també de bàsquet” a l'ARA.

stats