Recull de premsa
Mèdia 23/05/2011

La premsa comarcal destaca la històrica victòria de CiU a Girona i l'escombrada de Ros a Lleida

L'entrada de Carles Puigdemont a l'alcaldia gironina, la revàlida del PSC a Lleida i el difícil equilibri a Tarragona, on guanya el PSC però CiU i PPC podrien sumar per aconseguir la majoria, són els titulars destacats a la premsa comarcal catalana

Redacció
1 min
Diari de Girona, 23 de maig

BarcelonaLa premsa comarcal encapçala les edicions d'avui dilluns destacant la victòria de CiU a Girona, el triomf del socialista Ros a Lleida i la incògnita a l'alcaldia de Tarragona, on CiU i PP podrien sumar esforços per arrabassar l'alcaldia al guanyador Ballesteros (PSC).

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El Diari de Girona diu “Històrica victòria de CiU a Girona” i afegeix que Carles Puigdemont supera en 2.500 vots el PSC i acaba amb l'hegemonia socialista. El diari també destaca l'entrada de la CUP al consistori amb 3 regidors.

A la Paeria, La Mañana diu “Ros escombra a Lleida” i afegeix que el PSC revalida la majoria absoluta i repeteix victòria amb 15 regidors. El diari també destaca que el PP sorprèn doblant el nombre de regidors i ERC i Iniciativa es queden fora de la Paeria. El Segre titula “Ros fa història, malgrat la desfeta socialista”.

El Regió 7 destaca la victòria global de la coalició nacionalista a les principals ciutats de la Catalunya central. El diari titula “CiU enfonsa el tripartit a Manresa” i afegeix que “Berga dóna la majoria absoluta a Gendrau” i que “CiU arruïna Aymamí a Igualada”. El rotatiu també destaca que ERC podrà governar sola a Solsona. El 9 nou d'Osona i el Ripollès diu ""CiU guanya a Vic però la PxC continua pujant".

El Diari de Tarragona titula “Alejandro canta victòria” i afegeix que, a l'espera dels pactes, CiU (7) i PPC (7) podrien sumar esforços per arrabassar l'alcaldia a Ballesteros (12). El diari també destaca la sortida de l'alcaldia d'ERC i el retorn d'ICV.

stats