Mèdia 13/03/2012

Creuament de demandes entre la Reial Societat i Mediapro

El club acusa Mediapro d'impagaments que no ha efectuat malgrat "les contínues reclamacions". Per part seva, Mediapro ha presentat una altra demanda judicial contra la Reial Societat per vendre els drets televisius a un altre operador

Efe
1 min

Sant SebastiàCreuament de demandes entre la Reial Societat i Mediapro. El club donostiarra ha presentat una demanda judicial contra la productora per impagaments per la cessió dels drets televisius, segons informa aquest dimarts a la seva web. Mediapro també ha interposat una altra per incompliment de les obligacions contractuals a la Reial Societat, per la venda dels drets televisius del club donostiarra a un altre operador per les temporades 2013-2014 i 2014-2015.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En un breu comunicat, la Reial Societat explica que "des del final de la temporada passada Mediapro no està efectuant el pagament de les quantitats específicament acordades en el contracte" subscrit per les dues parts. Aclareix que el club "ha efectuat contínues reclamacions" sense que Mediapro hagi fet front a les seves obligacions "en els termes pactats en el contracte". Per aquest "incompliment greu i reiterat" s'ha vist "obligada" a presentar una demanda judicial en reclamació de les quantitats degudes.

En resposta, Mediapro ha emès una nota on informa de la seva demanda contra la Reial Societat. La companyia de Jaume Roures afegeix que ha consignat al jutjat "els pagaments corresponents als drets de la present temporada a l'espera de la decisió judicial".

stats