REVISTES
Mèdia 02/02/2011

L'APPEC celebra la Nit de les Revistes

Laia Altarriba
1 min
Nit de les Revistes 2010

BarcelonaAquesta nit les revistes en català s'apleguen en la seva jornada de celebració anual convocades per l'APPEC (l'Assocació de Publicacions Periòdiques en Català), que les aplega. El vestíbul del CCCB acollirà la festa de celebració, on es repartiran els premis APPEC.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'acte el presidiran el nou conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i el president de l'APPEC, Lluís Gendrau. La vetllada la conduirà el periodista Xavier Grasset.

L'entitat aplega unes 150 publicacions periòdiques escrites en català d'abast nacional i de temàtica generalista i especialitzada.

Premis APPEC

El premis s'atorguen per categories. Els que escull el jurat són els que van a parar a una publicació, a una editorial, a una nova publicació, a una persona, a una acció promocional i a una acció digital.

A banda, també hi ha premis atorgats per votació popular, que es concedeixen a la millor portada i a la revista més popular.

Finalment, també hi ha premis especials per a les revistes associades que fan 50 anys, a les que fan 25 anys i també un premi especial de la Junta a una persona.

stats