EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 28/06/2011

Roger Saperas: "Per mi, el WhatsApp és imprescindible"

1 min
Roger Saperas és periodista d'esports de RAC1.

Tinc un iPhone 4, i és el primer mòbil que tinc amb internet. Abans estava a l'edat de pedra, sempre havia tingut telèfons Nokia. Fa més o menys un any i mig vaig veure que això del Twitter ho petaria. Llavors em vaig fer Twitter i poc després em vaig comprar l'iPhone. A part del Twitter, l'aplicació que més faig servir és el WhatsApp. L'utilitzo per enviar missatges a tothom, excepte a alguns que encara estan a l'edat de pedra. Per a mi és imprescindible, hi estic enganxat. Pel que fa a l'ús com a telèfon, sóc de trucar bastant. És difícil de dir, perquè amb el mòbil personal també faig trucades de feina, però potser faig unes 15 trucades al dia. Més de deu, segur.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Utilitzo molt el Twitter, entre altres motius perquè el Barça informa de les coses més ràpidament per Twitter que per mail. En canvi, no tinc Facebook. Hi tinc un compte creat, però mai l'he fet servir, ni tan sols hi he agregat cap amic. No em crida gaire l'atenció i em fa massa mandra tot el tema de penjar fotos, ho trobo massa farragós. A més, no sé ni com va, i com que vaig amb tant de retard encara em fa més mandra posar-m'hi.

El mitjà tradicional que més consumeixo és la premsa de paper. També consulto els digitals i, en canvi, el que faig menys és mirar la tele. No tinc gaire temps per fer-ho i a l'hora que puc, que és a partir de la una de la matinada, l'oferta és bastant pobra.

stats