EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 09/04/2011

Rosa Cullell: "El meu marit està terroritzat pels avisos de Twitter"

1 min
Rosa Cullell és periodista i autora del llibre El millor lloc del món .

Tinc una Blackberry. Ja em vaig comprar el primer model que va sortir, i tot i que després em vaig passar a l'iPhone, ara hi he tornat. L'iPhone m'agradava pel tema d'imatge, però trobo que per als mails i l'agenda és més còmoda la Blackberry, suposo que perquè ja hi estava acostumada. Segurament no li trec tot el suc que li hauria de treure: a banda de l'agenda i el correu electrònic la faig servir per connectar-me a les xarxes socials i per parlar amb els meus fills via xat, que així surt gratis! M'imagino que en podria fer més ús, però no tinc temps de posar-m'hi més.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Fins fa poc feia servir bastant el Facebook, on ja tenia feta una xarxa d'amics. Últimament, però, m'he enganxat al Twitter. Un nebot em va dir que hi entrés, que si no era una mòmia! Fa tres setmanes que m'hi vaig obrir un compte i la veritat és que m'hi he enganxat una mica. Vaig piulant de tant en tant, i el meu marit està terroritzat per culpa del so d'avís que fa cada cop que rebo un missatge. Ara m'he desactivat l'alerta, perquè si no, no vivia!

Sóc poc seguidora de programes de tele. Al migdia, sempre que puc, miro els informatius, i de vegades també la poso al matí, tot i que la faig servir més aviat com a ràdio: l'escolto, però no puc estar-la mirant tota l'estona. En canvi, a la ràdio acostumo a escoltar Catalunya Música, perquè m'agrada molt la música clàssica. En general, però, només poso la ràdio quan vaig en cotxe.

stats