Televisió
Mèdia 20/07/2012

'Salvados' i 'Gran Hotel', "el millor de l'any" segons el jurat del FesTVal

'¿Quién quiere casarse con mi hijo?', reconegut com el descobriment de la temporada

Ara
1 min

BarcelonaEl jurat dels premis Pasión de Críticos, que es lliuraran durant la quarta edició del FesTVal de Vitòria, ha reconegut amb els guardons al millor de l'any la sèrie d'Antena 3 'Gran Hotel' –en l'apartat de ficció– i el programa de La Sexta 'Salvados' –com a no-ficció–. De la sèrie, els crítics n'han destacat la "rotunda qualitat", que consideren que és comparable a la de molts productes estrangers, la "cuidada interpretació" dels actors i l'ambientació, mentre que 'Salvados' consideren que s'ha convertit "en el millor treball de reporterisme d'aquesta difícil temporada" i que ha tractat "amb proximitat i interès assumptes de gran preocupació nacional".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A més, el jurat ha decidit atorgar el premi al descobriment de la temporada a l'espai de Cuatro '¿Quién quiere casarse con mi hijo?', i el reconeixement al programa més interessant a 'Un país para comérselo', de TVE. El 'reality' de la MTV 'Alaska y Mario' ha sigut premiat com l'espai més divertit, i en la categoria d'actualitat el guardó ha recaigut en 'Al rojo vivo', de La Sexta. La llista de premis es completa amb dos reconeixements especials, un al concurs de TVE 'Un, dos, tres', que enguany celebra el 40è aniversari, i un altre a Mediaset per la seva cobertura de l'Eurocopa.

Els premis Pasión de Críticos es lliuraran el dia 8 de setembre, durant l'acte de clausura del FesTVal, que s'haurà celebrat durant aquella setmana.

stats