tecnologia
Mèdia 03/10/2011

Samsung ofereix un acord a Apple per acabar amb la guerra de patents

L'acceptació d'Apple donaria llum verda a la venda del Galaxy Tab 10.1 a Austràlia

Ara
1 min

BarcelonaEls advocats de Samsung han presentat una oferta d'acord a Apple per acabar amb la guerra de patents que enfronta les dues companyies des del 2010. Segons informa The Wall Street Journal, l'acceptació d'Apple donaria llum verda a la venda del Galaxy Tab 10.1 de la companyia sud-coreana a Austràlia.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Des del 2010, Samsung i Apple mantenen una guerra per infracció de patents que sembla no tenir fi. La companyia de Cupertino acusa Samsung d'haver copiat el disseny i el funcionament dels dispositius iPhone i iPad per aplicar-los a telèfons intel·ligents i tauletes electròniques de la seva marca. Per la seva banda, Samsung ha respost a les demandes d'Apple davant de tribunals de Corea del sud, Japó, Alemanya i Austràlia, en els quals l'ha acusada d'haver plagiat algunes idees del seu programari.

De moment es desconeixen els detalls sobre l'acord proposat per la sud-coreana a Apple. No obstant això, l'advocat de Samsung, David Catterns, ha revelat a Dow Jones Newswires que l'acceptació d'Apple implicaria l'aval a Samsung per llançar la tauleta eletrònica Galaxy 10.1 al mercat australià a partir de la pròxima setmana.

stats