Mèdia 24/04/2011

Un Sant Jordi resistent i els autors supervendes, a la portada de l'ARA

El contrast entre el balanç dels llibreters, que han superat les previsions pessimistes, i el fracàs de la venda de roses obre l'edició d'aquest diumenge. També destaquen els autors que més han venut: Espinosa, Solsona i Marías

Redacció
1 min
Portada 24 abril

BarcelonaEls llibreters han resistit millor que els floristes una diada de Sant Jordi que lluitava contra els elements: en Dissabte Sant i amb amenaça de pluja. Aquest balanç obre la portada de l'ARA d'aquest diumenge, que també destaca els autors de més èxit de la diada: Albert Espinosa, Ramon Solsona i Javier Marías.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La primera plana també anuncia les cròniques de luxe sobre la jornada, d'Albert Om, Sebastià Alzamora, Iu Forn, Bibiana Ballbè, Lluís Gavaldà i Ignasi Aragay.

Altres temes destacats de l'edició d'avui són una entrevista al conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i un reportatge sobre els 150 lladres que envaeixen cada dia el metro de Barcelona. Mascarell llança un missatge polític: "Qui ha fracassat és Espanya, no Catalunya".

Dels articles d'opinió, la portada destaca els de Josep Ramoneda, Ferran Torrent i Hilari Raguer.

A la cantonada dreta inferior de la portada hi ha imprès el cupó que cal per adquirir el CD d'Antònia Font, 'Lamparetes', que es pot aconseguir per només 13,95 si es compra el diari, que com cada diumenge ofereix el suplement 'Time Out Cultura', amb una entrevista amb Pere Arquillué.

stats