FICCIÓ TELEVISIVA
Mèdia 23/11/2011

Santi Millán protagonitzarà la nova sèrie de Telecinco

Telecinco prepara una nova sèrie que tindrà Santi Millán com a protagonista. Es tracta de Frágiles, en què l'actor català serà un fisioterapeuta que utilitza mètodes psicològics per tractar els pacients.

Albert Castellví Roca
2 min
Santi Millán protagonitzarà  la nova sèrie de Telecinco

BARCELONA.Tot i que és fisioterapeuta, en els seus tractaments no utilitza només les mans, sinó també la paraula, convençut que darrere de qualsevol dolor físic hi ha algun problema emocional. És Pablo, el personatge central de la nova sèrie que prepara Telecinco, i li dóna vida l'actor català Santi Millán, que torna a la cadena que li va permetre fer el salt a la televisió estatal de la mà de Periodistas (2002) i, especialment, 7 vidas (2002-2005).

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Ara Millán encapçalarà el repartiment de Frágiles, un projecte de Telecinco i Isla Producciones que s'ha començat a rodar aquesta setmana i que es fixarà en els sentiments i emocions dels seus protagonistes, buscant sempre "un rerefons positiu, ple d'optimisme i de ganes de viure", segons assenyala la cadena. Tot i ser fisioterapeuta per vocació i tenir un coneixement exhaustiu del cos humà, Pablo fa servir unes tècniques poc convencionals per alleujar el dolor dels seus pacients, i combina els massatges i tractaments físics amb preguntes més pròpies d'un psicòleg, a través de les quals confia a descobrir la història oculta dels seus pacients, com se senten i què els preocupa. Només així, pensa, podrà ajudar-los a superar els seus problemes físics i garantir-los una recuperació completa.

Pacients i una cunyada

En cada capítol Pablo rebrà la visita d'un nou pacient, però alhora haurà de fer front a un parell de casos de llarga durada que ajudaran a cohesionar la trama. Un d'aquests és el de la Teresa (Elia Galera), una dona que, després de sis mesos en cadira de rodes arran d'un accident, ha perdut les esperances de tornar a caminar. Pablo mirarà de fer-li recuperar l'optimisme i la capacitat d'aixecar-se de la cadira.

L'altra pacient habitual és la Lola (Ruth Núñez), una jove amb problemes d'esquena que suposarà tot un repte per al fisioterapeuta, ja que té la síndrome d'Asperger i rebutja compulsivament qualsevol contacte físic. La seva mare (Luisa Martín) serà la principal aliada de Pablo en els seus intents per alleujar-li el dolor.

Però Pablo també viu una situació familiar complexa, per bé que no n'és conscient. La seva cunyada, Pilar (Norma Ruiz), està enamorada d'ell des del dia que el va conèixer, tot i que per respecte a la seva germana Ana (Sandra Ferrús) sempre ha reprimit els seus sentiments.

Malgrat la coincidència en el títol, Frágiles -que es rodarà en escenaris naturals- no té cap relació amb la pel·lícula del mateix nom que va dirigir, el 2005, el català Jaume Balagueró.

stats