Mèdia 12/04/2012

"Sarkozy no ajuda", a la portada de l''Abc'

La fermesa de Rajoy en l'aplicació de les reformes per fer sortir l'Estat de la crisi obren la majoria de portades d'aquest dijous

Ara
2 min
abc

BarcelonaL''Abc' centra la portada d'aquest dijous en el president francès, Nicolas Sarkozy, i assegura que "no ajuda" Espanya. El diari assenyala en portada que "el president sembra dubtes sobre la solvència de l'Estat en utilitzar el fantasma de l'etapa Zapatero per captar vots". En clau catalana, destaca que el "govern espanyol no tolerarà una consulta sobre el pacte fiscal". També diu que Rajoy va recordar a Sarkozy que "els espanyols no parlen de ningú". Tampoc oblida que el "Madrid goleja l'Atlètic i que manté el Barça a 4 punts".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'La Razón' titula "Rajoy contraataca" per "frenar l'assetjament a Espanya". Sota el "contraatac" de Rajoy, el diari parla d'"una treva dels mercats". Tot això, sobre una diana amb els colors de la bandera espanyola.

L'ARA afirma que "Rajoy no afluixa" i posa al centre de la portada dues erres, la de retallar i la de recentralitzar. El diari explica que "el jutge busca a Luxemburg els diners desviats per Urdangarin". 'El Punt Avui' obre aquest dijous amb la "por del naufragi" que es va donar a conèixer al Parlament català.

'El País' també constata: "Rajoy planta cara als líders de la UE que parlen de la crisi espanyola". El diari també exposa "el basar oriental de les cèl·lules mare", sobre "les clíniques xineses que ofereixen teràpies de dubtosa eficàcia".

'La Vanguardia' assenyala: "Rajoy descarta que Espanya corri el risc de ser rescatada". Sobre política catalana, el rotatiu explica que "Mas defensa les retallades perquè no intervinguin Catalunya". A nivell internacional, assenyala que "França es replanteja la política europea".

'El Mundo' revela: "Guindos avisa del perill d'un rescat a empresaris catalans". D'altra banda, destaca que al Congrés hi ha hagut fitxatges d'assessors que cobren 3.800 euros mensuals. Sobre el cas Urdangarin, el diari afegeix que el duc i el seu soci van "buidar" dos comptes a Luxemburg "durant la investigació".

'El Periódico' obre amb "mà dura contra el pagament en negre". A la foto central mostren dos dragons de Komodo que van tenir un aparellament "plàcid" al zoo de Barcelona.

stats