Mèdia 27/01/2011

'Señoras, el corto' va ser un èxit a internet

A.g.m.
1 min

BARCELONA.Fa un any, quan els grups de Senyores que...

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

estaven en el punt més àlgid, la productora barcelonina Casette Films va aconseguir un gran èxit a la xarxa amb la producció Señoras, el corto . El guionista i subdirector del curt, Marc Crehuet, explica que a ell li feien gràcia aquests grups del Facebook i que, en veure que els mitjans començaven a parlar-ne, li va semblar que fer un curt sobre aquest fenomen podia servir per donar a conèixer la productora. "Vaig convèncer el meu soci i vam fer-lo ràpid perquè s'havia d'aprofitar el moment", explica Crehuet. El van tenir acabat en tan sols una setmana, el van penjar a YouTube, el van fer córrer a través del Facebook, i el boca a boca va fer la resta. El vídeo va aconseguir més de 260.000 visionats, i Casette Films va aparèixer a pràcticament tots els mitjans de comunicació. "Va ser un boom, fins i tot ens va desbordar una mica", diu Crehuet.

La idea va funcionar a la perfecció, ja que el curt va servir per promocionar altres produccions seves com la sèrie Green power , que actualment s'emet per BTV. Sobre el nou programa de Minoria Absoluta per a Antena 3, Crehuet pensa que és una bona idea, i que "anirà bé perquè les senyores que...

donen de si". Abans d'acomiadar-se, deixa anar una proposta: "Si volguessin fer un cameo amb la senyora que vam utilitzar per al curt, nosaltres encantats i ella també".

stats