FICCIÓ A ANTENA 3
Mèdia 21/04/2011

S'estrena la nova temporada de 'Doctor Mateo'

à.g.m.
1 min

Barcelona.Antena 3 oferirà a partir de diumenge, en prime time , els capítols de la cinquena temporada de Doctor Mateo . Entre les noves incorporacions hi ha la de Ferran Rañé, que interpreta el nou policia company d'Alfredo. També entren Rafael Amaya (el nou capellà de San Martín del Sella) i Anna Castillo (la cuidadora del nadó de Carol i Mario), a banda de cambrera en el nou bar del poble.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La sèrie es reemprendrà amb Mateo recuperant-se de l'infart amb què s'acabava la quarta temporada i mirant de canviar de vida, a partir d'escoltar més els altres.

Aquesta temporada podria ser l'última per a Doctor Mateo . L'actor Gonzalo de Castro, que interpreta el protagonista, va declarar que no s'haurien de fer més capítols: "S'hauria de tancar dignament, aquesta és la idea de la cadena i de la productora. No ho decidim nosaltres, però hauria de ser el final", segons publicava el mes passat el portal Sensacine . Natalia Verbeke, que interpreta Adriana, també havia manifestat la seva voluntat de no allargar artificialment la trama. La sèrie va obtenir un 19,4% de share a la primera temporada, i un 12,8% a la quarta.

stats