ALTERACIONS DE LA PROGRAMACIÓ
Mèdia 19/04/2011

Una Setmana Santa sense 'Divendres' a TV3

Amb l'inici de la Setmana Santa, a les graelles de televisió hi ha diverses modificacions. La més destacada és la de les tardes de TV3, en què Polseres vermelles substitueix La Riera i Divendres .

Albert Castellví Roca
2 min
Polseres vermelles pren el relleu de La Riera i Divendres a les tardes de TV3 durant tota aquesta setmana.

Barcelona.Divendres Sant és el dia més important d'aquesta setmana de mitges vacances, però TV3 ha decidit prescindir de Divendres , i no només un dia, sinó durant tota la Setmana Santa. Xavi Coral i Espartac Peran, juntament amb els protagonistes de La Riera , són els grans absents de la graella de TV3 aquests dies, mentre que als polseres vermelles se'ls ha girat feina: al capítol habitual de la nit de dilluns hi han sumat l'emissió cada tarda, després del Telenotícies , de dos episodis més. Això sí, no són nous, sinó la redifusió de tots els que ja s'han emès fins ara, per donar una segona oportunitat als que no es van enganxar a la sèrie quan es va estrenar.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquest esquema es mantindrà fins dijous (Divendres Sant és festa per a tothom), i a partir de dimarts que ve i fins divendres s'emetrà un sol capítol de Polseres vermelles seguit de Divendres . Dilluns de Pasqua, en canvi, la sèrie desapareixerà del tot, però s'hi mantindrà una referència: a l'hora habitual del capítol de la nit s'emetrà la pel·lícula Herois , amb què la sèrie comparteix director, guionista i alguns actors.

L'altra novetat de les tardes de TV3 per a aquesta setmana és la sèrie Biografies -que habitualment es pot veure al 33-, un repàs a la vida i l'obra de grans personatges de Hollywood. Destaca també el Polònia , que dijous oferirà un Especial crisi , i l'emissió, diumenge a la nit, de Quin cacau! , un concurs presentat pels germans Santi i Thaïs Villas en què quatre pastissers catalans de gran prestigi competiran per fer la millor mona de Catalunya.

Nens i joves

Però aquesta setmana els que de debò tenen vacances són els estudiants, i per això el Super3 i el 3XL han adaptat la programació. El canal infantil estrena durant la Setmana Santa dues sèries: Els Dalton , que s'emet cada migdia, i Glumpers , que es veurà els caps de setmana a les 18.00. Per la seva banda, el 3XL emet cada nit, tret del dia de Sant Jordi, una pel·lícula.

A la resta de cadenes, els canvis passaran més desapercebuts. La 1 prescindeix durant tota la setmana de l'informatiu matinal Los desayunos de TVE , mentre que a Antena 3 sí que es manté l'emissió d' Espejo público , tot i que presentat per Ainhoa Arbizu, que substitueix durant uns dies Susanna Griso.

També hi haurà canvi de presentador a Buenafuente , a La Sexta, que durant uns dies estarà comandat per Berto Romero. A més, aquesta cadena té previst emetre el Dijous Sant una edició especial de Salvados .

Finalment, La 2 farà, a partir de dijous, una cobertura especial dels principals actes litúrgics d'aquests dies, que inclourà, entre d'altres, la retransmissió de diverses processons i la de la benedicció urbi et orbi , diumenge des del Vaticà.

stats