ARA
Mèdia 21/04/2011

La Setmana Santa i la decepció blaugrana a la Copa, portada de l'ARA

La fotografia central mostra un Leo Messi reflexiu, assegut al camp, després de perdre la final

Redacció
1 min
Portada 21 abril

BarcelonaL'ARA obre la portada del diari d'aquest dijous i divendres titulant “Setmana Santa de pluja i amb la benzina pels núvols”. Aquest és el tema del dia.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A la fotografia central s'hi veu Leo Messi, assegut al camp de Mestalla després que el Reial Madrid guanyés la final de la Copa. L'acompanya una frase de Guardiola en què manifesta: “Ens aixecarem”. És el primer títol que se li escapa a Guardiola en una final.

A la primera també es detalla que rehabilitar l'habitatge desgravarà més, que Boi Ruiz renegocia l'abast de la retallada de salut i que triomfa la rosa vermella de sempre.

La portada es completa destacant els articles de l'escriptor Sebastià Alzamora, del també escriptor i editor de Mètode, Martí Domínguez, i del periodista Roger Cohen.

Finalment es recorda que amb el proper exemplar de l'ARA, dissabte, a banda dels tradicionals suplements Criatures i Emprenem el diari inclourà un suplement especial sobre Josep Pla, el llibre Llegenda de Sant Jordi i el CD d'Antònia Font LamparetesLamparetes.

stats