Mèdia 05/04/2012

Montserrat Televisió comença les emissions coincidint amb Setmana Santa

La nova televisió 'online' i la ràdio de l'abadia, estrenada aquest Nadal, oferiran en directe i per primera vegada totes les celebracions litúrgiques de Setmana Santa des de la basílica de Santa Maria

Ara
2 min

BarcelonaL'ofici de laudes d'aquest dijous a les vuit del matí al monestir de Montserrat ha sigut la primera retransmissió en directe de Montserrat Televisió, que avui inicia les seves emissions en període de proves per poder emetre a través del web del monestir tots els actes que se celebraran aquesta Setmana Santa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons han informat a Efe fonts del santuari, tant Montserrat Radio, que va començar a emetre per Nadal a través de la freqüència 100.6 FM i per internet, com la nova televisió oferiran en directe i per primera vegada totes les celebracions litúrgiques de la Setmana Santa des de la basílica de Santa Maria.

Les emissions en prova de la nova televisió es podran seguir a través del web 'Montserratcomunicacio.cat'.

Tant la ràdio com la televisió montserratines han preparat una programació musical "d'acord amb la significació de les dates centrals del calendari litúrgic", segons fonts de la comunitat benedictina.

Després del període de prova, està previst que Montserrat Televisió emeti regularment per internet a partir del 27 d'abril, coincidint amb la celebració de la Mare de Déu de Montserrat.

Montserrat Radio i Montserrat TV responen a un projecte de la comunitat benedictina que està desplegant amb la col·laboració del Grup Taelus de Comunicació, segons han explicat a Efe les mateixes fonts. 

Per dur a terme el projecte s'han instal·lat a la basílica de Montserrat diverses càmeres de televisió fixes i un petit control de realització després del presbiteri que permet gravar i emetre totes les celebracions que s'hi oficiïn.

stats