Televisió
Mèdia 19/07/2012

La Sexta considera "inassumibles" les condicions que la CNC ha posat a la fusió amb Antena 3

La cadena hi veu un tracte de favor cap a Mediaset i creu que el projecte es trobar ara en una situació "difícil"

Ara
1 min
José Miguel Contreras, el conseller delegat de La Sexta, va respondre als tuitaires.

BarcelonaLa Sexta s'ha sumat a les crítiques que Antena 3 va llançar dimarts a les condicions que la Comissió Nacional de la Competència (CNC) ha imposat a les dues cadenes per aprovar la seva fusió. En un comunicat, La Sexta es mostra "indignada" i "atònita" per la "incomprensible resolució" de la CNC, que en la seva opinió "imposa una sèrie de condicions inassumibles" que situen el projecte de fusió "en una difícil conjuntura".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons la cadena de Mediapro, la resolució "només té un beneficiari", que és "el grup Mediaset". "El regulador ha decidit reforçar i protegir la posició dominant que aquest grup té gràcies al tracte favorable que la mateixa CNC li va concedir en autoritzar la fusió de Telecinco i Cuatro anys enrere", denuncia La Sexta, que "va creure erròniament que la CNC donaria almenys el mateix tracte a la seva fusió amb Antena 3". Per això, continua el comunicat, és "difícilment comprensible" que un organisme que ha de garantir "la competència empresarial neta afavoreixi la instauració d'un model absolutament desproporcionat en què es donen avantatges a l'operador dominant i es castiguen els grups més dèbils".

Finalment, la cadena avança que té intenció d'"esgotar totes les vies de recurs" per tal de "seguir defensant el que en justícia s'hauria de facilitar".

stats