ESTRENA TELEVISIVA
Mèdia 15/02/2012

La Sexta estrena 'El millonario', amb Nuria Roca

A.c.r.
1 min
Nuria Roca es posa al capdavant d'El millonario, que s'estrena aquesta tarda a La Sexta.

BARCELONA.La Sexta estrena aquesta tarda (15.30) el concurs El millonario , una versió actualitzada del format 50x15 que ja s'emet a diversos països i que agilitza la mecànica tradicional del concurs. Nuria Roca es posarà al capdavant del nou espai, en què desapareixen els tradicionals comodins del públic, la trucada i el 50% i que limita a 15 segons el temps màxim per resposta.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Es mantenen les 15 preguntes amb un nivell de dificultat creixent i un premi associat cada vegada més gran, fins a un màxim de 100.000 euros, però no les haurà de respondre totes el mateix concursant per endur-se els diners: en cas que dubti a l'hora de contestar, tindrà l'ocasió de passar, i en aquest cas obligarà el següent participant a respondre a aquella pregunta. Si l'encerta, serà ell qui seguirà jugant; si no, quedarà eliminat i, a més, el premi màxim es veurà reduït. El concursant que respongui correctament a l'última pregunta s'endurà la quantitat que quedi disponible en aquell moment. En cas que ningú no aconsegueixi arribar-hi, l'últim participant marxarà a casa amb un premi de consolació.

Amb el nou espai, que s'emetrà diàriament, La Sexta intentarà reflotar la franja de sobretaula, molt perjudicada des del comiat de Sé lo que hicisteis . El primer substitut, Mucho que perder, poco que ganar , no va funcionar, i des de llavors l'espai s'omplia amb la sèrie Bones .

stats