Mèdia 09/08/2012

Shakira respon i demanda dos excriats

Selena Soro
2 min
Shakira respon i demanda dos excriats

El sopar se li devia entravessar a Shakira (01) en assabentar-se que dos dels seus excriats, Divier i Maritza, l'acusaven d'haver-los acomiadat il·legalment. Segons els dos extreballadors -que feia 11 anys que estaven al seu servei-, la cantant els va rescindir el contracte perquè es van negar a cuinar-li un pollastre en plena nit. Ara la parella de Gerard Piqué ha passat a l'acció i ha decidit demandar els dos treballadors per "extorsió i difamació".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El seu advocat, Ezequiel A. Camerini, ha emès un comunicat on rebutja de ple la demanda dels dos excriats. "Els fets que hi estan descrits no s'ajusten a la realitat i no tenen fonaments", diu. Camerini ha afegit que "al fons d'aquest assumpte s'evidencia una clara intenció de difamar i fer mal" a la cantant i d'aprofitar-se "de la seva figura pública i de la seva irreprotxable reputació personal i professional a canvi de diners".

Divier i Maritza demanen una indemnització de 120.000 euros i, segons alguns mitjans, els dos extreballadors han amenaçat Shakira i Piqué de publicar unes imatges íntimes de la parella si no se'ls paga el que demanen.

Camerini acaba el seu comunicat afirmant que la cantant colombiana "cuida molt els seus treballadors i els procura tot el benestar possible, tant en el terreny personal com professional". "Tots els seus empleats, fins i tot els que ja no treballen per a ella, poden donar-ne fe", subratlla.

Hillary Clinton, cervesa i ball

A Roma fes com fan els romans, diu la dita. I a Johannesburg, també. La secretària d'Estat del govern d'Obama, Hillary Clinton (02), no va dubtar a sortir a la pista de ball en un sopar de benvinguda que va organitzar la ministra d'Exteriors sud-africana, Maite Nkoana-Mashabane. A l'abril Clinton ja va mostrar els seus dots de ballarina en un local de Colòmbia, on assistia a la Cimera de les Amèriques. Segons va recollir aleshores el New York Post, la secretaria d'Estat dels EUA va atrevir-se a sortir a la pista i fins i tot "va beure cervesa directament de l'ampolla".

Petó refrescant

Després de tallar la relació i tornar al cap d'un mes, Lady Gaga (03) i el seu nòvio, Taylor Kinney, afirmen que estan millor que mai. La parella ho ha volgut demostrar amb un romàntic petó passat per aigua.

Una pausa en els estudis

L'actriu que encarna Hermione a la sèrie de Harry Potter, Emma Watson (04) , mai ha volgut deixar els estudis tot i la seva fama i fortuna. Ara, però, deixa temporalment la carrera de filologia anglesa per l'excés de feina, tant en el món del cinema com en el de la moda.

stats