Mèdia 01/09/2012

Sinclair i Strauss-Kahn, 'au revoir'

Selena Soro
2 min
Sinclair i Strauss-Kahn, 'au revoir'

La premsa va donar per acabat el matrimoni entre Anne Sinclair i Dominique Strauss-Kahn (01) al juny, però fins ara la periodista i directora editorial de la versió francesa del Huffington Postno s'havia pronunciat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"He marxat de vacances, treballo de valent i estic centrada a fons en les eleccions nord-americanes. Segueixo mantenint un vincle molt fort amb els meus sis fills. I estic bé, gràcies", va contestar Anne Sinclair al diari Le Parisien quan li van preguntar com es trobava després de la seva separació de l'ex director gerent del Fons Monetari Internacional (FMI).

Amb la seva discreta confirmació, Sinclair diu en veu alta el que ja estava en boca de tothom. La premsa francesa va començar a sospitar-ho per la llarga absència de Dominique Strauss-Kahn al domicili familiar, situat a l'exclusiva Place des Vosages de París.

El matrimoni va començar a trontollar quan, el maig del 2011, una treballadora d'un hotel de Nova York va acusar Strauss-Kahn d'agressió sexual. Tot i que la noia es va retractar al cap d'uns mesos, el maig del 2012 l'ex director gerent de l'FMI va haver d'enfrontar-se a un altre escàndol: la fiscalia de Lilla l'investigava per accions "susceptibles de ser qualificades de violació en grup", en referència a diverses festes amb prostitutes belgues. Una l'acusava d'haver "usat la força" en les seves relacions.

Durant molts mesos, Anne Sinclair va donar suport al seu marit i fins i tot va ajudar-lo a pagar els advocats.

Sage Stallone, mort natural

L'últim informe de la policia sobre la mort de Sage Stallone -publicat a People- ha sigut un petit consol per al seu pare, Sylverster Stallone (02) . Contràriament al que s'havia especulat, no es van trobar restes de cocaïna o heroïna al cos del noi, de 37 anys. L'informe apunta que va morir a causa d'un atac de cor. En tot cas, indica que l'excés de nicotina que es va trobar al seu cos podria haver precipitat l'atac, però que la mort va ser "natural".

Adele desmenteix la boda

La cantant Adele (03) es va afanyar a desmentir a Twitter la seva suposada boda amb Simon Konecki, que segons el Daily Mail la parella havia celebrat en secret. L'artista britànica està embarassada i li queden pocs dies per donar a llum.

Nova parella sorpresa?

La premsa britànica dóna per fet que l'ex de Katy Perry, Russel Brand , i l' spice girl Geri Halliwell (04) -abans pèl-roja- comparteixen alguna cosa més que la passió pel ioga i mantenen una relació.

stats