Mèdia 29/01/2012

'Spanair deixa 350 milions de deute', portada de 'La Vanguardia'

La caiguda de l'aerolínia catalana és destacada per diversos diaris aquest diumenge. La premsa esportiva aborda la situació del Barça després de l'empat d'aquest dissabte: 'No es rendiran', titula el diari 'Sport'

Ara
1 min
portada vanguardia 29 gener 2012

Barcelona"Spanair deixa 350 milions de deute", titula La Vanguardia aquest diumenge. La caiguda de la companyia aèria catalana és destacada en diversos diaris. "Spanair s'enfronta a una forta multa", diu El Periódico, "Spanair va deixar els passatgers a terra sense avisar Foment", destaca El Mundo i "Spanair deixa 23.000 passatgers a terra i 4.000 treballadors sense feina", apunta La Razón.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El País dedica a l'obertura a la crisi finacera europea i titula: "Alemanya exigeix que la UE prengui el control del pressupost de Grècia".

El Mundo obre amb el relleu de lideratge al PSOE i subratlla "Rubalcaba, convençut que el suport de Felipe González el farà secretari general". En la mateixa línia, La Razón subratlla; "González surt al rescat de Rubalcaba".

El Punt Avui dedica el tema del dia a analitzar el procés referendari sobre la independència escosesa i titula: "La via escocesa".

Público titula: "Govern. S.A", i destaca que nombrosos tecnòcrates ocupen diverses carteres i un gran nombre de llocs de treball al segon nivell de l'Administració.

Pel que fa a la premsa esportiva, la situació del Barça, a set punts del Reial Madrid després de l'empat d'ahir, ocupa les portades. "No es rendiran" diu el diari Sport. "Travats", titula El Mundo Deportivo. "Set són molts", adverteix El 9 esportiu. L'As exclama: "7 punts!"

stats