Mèdia 02/05/2011

Spielberg i Corbacho també aterren a la cadena

A.c.r.
2 min

Barcelona.Telecinco té en llista d'espera un parell de programes més que han de veure la llum durant els pròxims mesos. D'una banda, ha aconseguit els drets d'emissió a Espanya de Falling skies , una sèrie de ciència-ficció produïda per Steven Spielberg i que es veurà per primer cop als Estats Units el 19 de juny, a través del canal de cable TNT.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Es tracta d'una producció, per ara, de deu capítols, que se situa en un món envaït per una espècie extraterrestre que pretén aniquilar els humans. En aquesta situació, un professor universitari la família del qual ha estat capturada pels alienígenes decideix utilitzar els seus coneixements d'història militar per liderar un grup de resistents que s'enfrontaran als invasors, superiors en nombre, recursos i intel·ligència.

S'espera que la producció, plena d'acció i efectes especials, sigui un dels èxits de la temporada i, de fet, un canal britànic i un altre d'alemany també han tancat ja acords amb la productora DreamWorks per a l'emissió de Falling skies . A Alemanya el primer capítol es veurà tot just cinc dies després de l'estrena als Estats Units.

Paròdies de cinema a 'Palomitas'

L'altre projecte que té en cartera Telecinco i que podria estrenar-se aviat és Palomitas , un espai d'humor dirigit per José Corbacho i David Escardó que es dedicarà a parodiar escenes mítiques de pel·lícules i sèries de televisió, des de Pretty woman i Forrest Gump fins a Celda 211 o Ángel o demonio . Es tracta d'un format amb molts punts en comú amb Homo zapping , un espai dirigit pel mateix Corbacho que recreava en to d'humor altres programes televisius i que va emetre Antena 3 entre els anys 2003 i 2007.

El repartiment recuperarà també alguns dels actors d'aquell programa, com el mateix Corbacho, Sílvia Abril i David Ramírez, però incorporarà moltes cares noves, entre les quals destaquen Jordi Ríos, Miquel Àngel Ripeu i Miki Esparbé. En molts episodis s'hi afegiran, a més, actors com Jordi Rebellón, Paco León i Arturo Valls per fer aparicions puntuals.

stats